Uutisarkisto

4.2.2020

Kunnon Päivät siirtyy syksyyn

Hallitus on 12.3.2020 päättänyt suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka.
Lisäksi hallitus suosittelee, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta tilaisuuksien järjestämistä.

Liikkuva aikuinen -ohjelma ja Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ovat tämän pohjalta päättäneet, että Kunnon Päivät siirretään järjestettäväksi 5.-6.10.2020 Turun Logomossa. Tarkempia tietoja ilmoitetaan myöhemmin.

4.2.2020

Liikkuva aikuinen -ohjelma liikuttaa työikäisiä: Aktiivisuus on uusi normaali

Kuntia ja työpaikkoja kaivataan mukaan yhteistyöhön.

29.1.2020

Työhyvinvointi on usein työpahoinvoinnin hoitoa

Tilanteeseen, jossa työntekijän työkyky on heikentynyt, on luotu selkeät lähes päiväkohtaiset toimintaohjeet, mutta ennaltaehkäisyyn ei ole luotu välttämättä minkäänlaista suunnitelmaa.

9.1.2020

Fiksu työmatkaliikkuminen nousuun - lisää terveyttä, työhyvinvointia ja ilmastohyötyjä

Suomalaisten työmatkaliikkumista kehittämään on perustettu laajapohjainen, valtakunnallinen Fiksusti töihin -foorumi. Sen tavoitteena on, että mahdollisimman moni suomalainen kulkisi työmatkansa omalle terveydelleen sekä ympäristölle järkevällä tavalla.

7.1.2020

KKI-blogi: Tonneja takana, rautaa alla

AKT ja ALT ottivat yhteisen tavoitteen, ja joukko ammattikuljettajia ponnisti ylös sohvan pohjalta.

29.11.2019

KKI-blogi: Lisää liikettä Rovaniemen alueen mikroyrittäjille

Välillä hankkeen osallistujien rekrytointi voi olla haastavaa, mutta työtä sen eteen kannattaa tehdä. Rovaniemellä on saatu aikaan hieno hanke työelämän toimintakyvyn kannalta tärkeälle kohderyhmälle.