Uutisarkisto

1.9.2020

Kunnon Päivät siirtyy maaliskuulle 2021

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen Liikkuva aikuinen -ohjelma ja Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ovat päättäneet siirtää Kunnon Päivät vuoteen 2021. Seminaari järjestetään Turun Logomossa 23.–24.3. Tarkempia tietoja tapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin tämän vuoden puolella.

11.5.2020

Liikuntaneuvontaa vasta joka toisessa kunnassa

Noin 80 prosenttia suomalaisista ei liiku terveytensä kannalta riittävästi. Tietoa liikkumisen terveysvaikutuksista on, mutta silti kengänpohjat eivät kulu riittävästi. Mitä, jos ei vaan ehdi, viitsi tai halua? Joskus terveydentila vaatii muutosta, mutta voimavaroja ei ole.

4.2.2020

Liikkuva aikuinen -ohjelma liikuttaa työikäisiä: Aktiivisuus on uusi normaali

Kuntia ja työpaikkoja kaivataan mukaan yhteistyöhön.

29.1.2020

Työhyvinvointi on usein työpahoinvoinnin hoitoa

Tilanteeseen, jossa työntekijän työkyky on heikentynyt, on luotu selkeät lähes päiväkohtaiset toimintaohjeet, mutta ennaltaehkäisyyn ei ole luotu välttämättä minkäänlaista suunnitelmaa.

9.1.2020

Fiksu työmatkaliikkuminen nousuun - lisää terveyttä, työhyvinvointia ja ilmastohyötyjä

Suomalaisten työmatkaliikkumista kehittämään on perustettu laajapohjainen, valtakunnallinen Fiksusti töihin -foorumi. Sen tavoitteena on, että mahdollisimman moni suomalainen kulkisi työmatkansa omalle terveydelleen sekä ympäristölle järkevällä tavalla.

7.1.2020

KKI-blogi: Tonneja takana, rautaa alla

AKT ja ALT ottivat yhteisen tavoitteen, ja joukko ammattikuljettajia ponnisti ylös sohvan pohjalta.