Uutisarkisto

24.4.2017

Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue tien päällä!

Aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan. Mitä mahtavin ajankohta Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueelle, joka parhaillaan kiertää Suomea.

30.3.2017

KKI-blogi: Iisalmessa liikutaan yhdessä

Iisalmessa ryhmä naisia tapaa viikoittain ja tutustuu monipuolisesti kaupungin liikuntatarjontaan.

22.3.2017

Terveysliikuntahankkeita ja liikkumisen olosuhteiden edistäjä palkittiin

Valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma palkitsi Naantalin kaupungin terveystoi-men, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ja perusturvakuntayhtymä Akselin LiPaKe – lii-kuntaneuvonta osana liikunnan palveluketjua -hankkeen sekä Oulun Diakonissalaitoksen LII-TY! Liikettä työpäivään – energiaa elämään -hankkeen terveysliikunnan edistämiseksi tehdys-tä esimerkillisestä työstä vuonna 2016.

Lisäksi liikkumisen olosuhteiden edistäjänä palkittiin Lahden kaupungin liikennesuunnittelu kävelyn ja pyöräilyn merkittävästä ja monitahoisesta edistämisestä sekä niiden vetovoimai-suuden lisäämisestä kaupungissa.

10.3.2017

KKI-blogi: Liikunnan myönteiset kuntatulokset

Terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan asema on kehittynyt myönteisesti kunnissa ja se on nähtävissä myös kuntastrategioissa.

2.3.2017

Hae KKI-hanketukea!

KKI-ohjelman hanketukihaku on auki maaliskuun ajan, 1.–31.3.2017.

2.3.2017

Kohtuuton uupumus työelämässä huolestuttaa

Jopa 50 prosenttia naisista ja 40 prosenttia miehistä kokee itsensä työpäivän jälkeen kohtuuttoman uupuneeksi vähintään silloin tällöin. Tämä käy ilmi syksyn 2016 Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueen tuloksista.