Uutisarkisto

11.5.2017

Kansan liike – tulevaisuus alkaa tänään

Uusi viihdyttävä tv-ohjelma Kansan liike etsii kestäviä ja turvallisia tapoja hoitaa päivittäinen liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa. Kymmenosainen sarja alkaa Ylen Ykkösellä sunnuntaina 28.5. kello 18.45.

8.5.2017

KKI-blogi: Liikenteestä lääkettä työhyvinvointiin

Liikuntareseptiä tarvitaan myös työmatkoihin.

24.4.2017

Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue tien päällä!

Aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan. Mitä mahtavin ajankohta Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueelle, joka parhaillaan kiertää Suomea.

30.3.2017

KKI-blogi: Iisalmessa liikutaan yhdessä

Iisalmessa ryhmä naisia tapaa viikoittain ja tutustuu monipuolisesti kaupungin liikuntatarjontaan.

22.3.2017

Terveysliikuntahankkeita ja liikkumisen olosuhteiden edistäjä palkittiin

Valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma palkitsi Naantalin kaupungin terveystoi-men, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ja perusturvakuntayhtymä Akselin LiPaKe – lii-kuntaneuvonta osana liikunnan palveluketjua -hankkeen sekä Oulun Diakonissalaitoksen LII-TY! Liikettä työpäivään – energiaa elämään -hankkeen terveysliikunnan edistämiseksi tehdys-tä esimerkillisestä työstä vuonna 2016.

Lisäksi liikkumisen olosuhteiden edistäjänä palkittiin Lahden kaupungin liikennesuunnittelu kävelyn ja pyöräilyn merkittävästä ja monitahoisesta edistämisestä sekä niiden vetovoimai-suuden lisäämisestä kaupungissa.

10.3.2017

KKI-blogi: Liikunnan myönteiset kuntatulokset

Terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan asema on kehittynyt myönteisesti kunnissa ja se on nähtävissä myös kuntastrategioissa.