Tapahtumat ja kampanjat

KKI-ohjelma on järjestänyt erilaisia tapahtumia niin liikunnan ja terveyden ammattilaisille kuin itse liikkujillekin. Seminaaritapahtuma KKI-Päivät sekä sen perinnettä jatkava vuoden 2020 Kunnon Päivät on järjestetty yhteistyössä Liikunnan aluejärjestöjen ja kaupunkien kanssa. 

Kunnon Laiva -koulutusristeily on perinteisesti tarjonnut tuoreita liikuntamaistiaisia, mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja sekä monipuolisen näyttelyosaston.

Työyhteisöille

Porraspäivät on työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden edistämiseksi. Kampanjaviikkoa vietetään vuosittain marraskuussa, jolloin kannustetaan vaihtamaan hissi portaisiin vähintään viikon ajaksi. Kampanjalla on myös omat verkkosivut www.porraspaivat.fi.

Olipa kerran mies

Syksyllä 2007 käynnistynyt SuomiMies seikkailee -kampanja kannusti miehiä liikunnallisen elämäntavan pariin ja kiinnittämään huomiota omaan hyvinvointiinsa. SuomiMiehen kuntotestejä järjestettiin eri puolilla Suomea ympäri vuoden. SuomiMies seikkailee -rekkakiertue kuntotestiasemineen kiersi Suomea useina vuosina. SuomiMiehen työtä jatkaa Olipa kerran mies, jonka nettisivuihin voi tutustua osoiteessa www.olipakerranmies.fi.

Painonhallintaa

Tartu tilaisuuteen, ota tavaksi! on ollut KKI-ohjelman painonhallintakampanja. Teema on ollut mukana KKI-ohjelman tapahtumissa erityisesti hyvän syömisen ja rennon painonpudottamisen osalta. Kampanjalla on kannustettu pysyviin elämäntapamuutoksiin, joita tehdään pienin, hyvältä tuntuvin askelin.

Liikkujan Apteekki

Liikkujan Apteekki -konsepti on KKI-ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä Liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä toteuttama toimintamalli. Konseptin päämääränä on sisällyttää terveysliikunta osaksi apteekkien kansanterveysohjelmia sekä tuoda terveysliikuntaa apteekkien arkeen ja osaksi asiakasneuvontatilanteita.

 

Kunnon Laiva

 

Matka hyvään kutoon

 

 

 

Liikkujan Apteekki