Tapahtumat ja kampanjat

KKI-ohjelma järjestää erilaisia tapahtumia niin liikunnan ja terveyden ammattilaisille kuin itse liikkujillekin. Seminaaritapahtuma KKI-Päivät  järjestetään yhteistyössä Liikunnan aluejärjestöjen ja kaupunkien kanssa. 

Kunnon Laiva -koulutusristeily tarjoaa tuoreita liikuntamaistiaisia, mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja sekä monipuolisen näyttelyosaston.

Työyhteisöille

Porraspäivät on työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden edistämiseksi. Kampanjaviikkoa vietetään vuosittain marraskuussa, jolloin kannustetaan vaihtamaan hissi portaisiin vähintään viikon ajaksi. Kampanjalla on myös omat verkkosivut www.porraspaivat.fi.

SuomiMiehille

Syksyllä 2007 käynnistynyt SuomiMies seikkailee -kampanja kannustaa miehiä liikunnallisen elämäntavan pariin ja kiinnittämään huomiota omaan hyvinvointiinsa. SuomiMiehen kuntotestejä järjestetään eri puolilla Suomea ympäri vuoden. SuomiMies seikkailee -rekkakiertue kuntotestiasemineen on kiertänyt Suomea jo neljästi vuosina 2007–2008, 2011 ja 2013–2014. Suuren suosion saavuttanut rekkakiertue järjestetään jälleen syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Lisää SuomiMies seikkailee -kampanjasta ja kiertueen aikataulut osoitteessa www.suomimies.fi.

Painonhallintaa

Tartu tilaisuuteen, ota tavaksi! on KKI-ohjelman painonhallintakampanja. Teema on mukana KKI-ohjelman tapahtumissa erityisesti hyvän syömisen ja rennon painonpudottamisen osalta. Kampanjalla kannustetaan pysyviin elämäntapamuutoksiin, joita tehdään pienin, hyvältä tuntuvin askelin.

Liikkujan Apteekki

Liikkujan Apteekki -konsepti on KKI-ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä Liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä toteuttama toimintamalli. Konseptin päämääränä on sisällyttää terveysliikunta osaksi apteekkien kansanterveysohjelmia sekä tuoda terveysliikuntaa apteekkien arkeen ja osaksi asiakasneuvontatilanteita.

 

Kunnon Laiva

 

Matka hyvään kutoon

 

 

 

Liikkujan Apteekki