Koulutukset apteekeille

 

Liikkujan Apteekeille järjestetään toiminnan tueksi koulutusta. Koulutuksen avulla on lisätty ja ylläpidetty apteekkihenkilökunnan valmiuksia liikunnan puheeksiottamiseen ja liikunnalliseen ohjaukseen lääkehoidon tukena.

 

Liikkujan Apteekki -verkkokoulutus

Liikkujan Apteekki -verkkokoulutus tarjoaa tietoa terveysliikunnan edistämiseen. Verkkokoulutus tukee Liikkujan Apteekki -konseptin käyttöönottoa ja sen avulla osallistujat saavat kerrattua keskeisimmät asiat, jolla kannustetaan ja motivoidaan asiakkaita liikkumaan. Verkkokoulutuksessa syvennytään

  • terveysliikunnan hyötyihin
  • yleisimpien pitkäaikaissairauksien liikuntaohjeisiin
  • kuntoilijan ravitsemukseen
  • liikunta- ja rasitusvammojen hoitoon
  • terveysliikunnan tukituotteisiin

 

Kouluttajina toimivat mm. liikuntafysiologian dosentti Tommi Vasankari, ravitsemusterapeutti Anette Palssa, Apteekkariliiton asiantuntijaproviisori Johanna Salimäki, Hengitysliiton suunnittelija Veera Farin sekä KKI-ohjelman kenttäpäällikkö Sari Kivimäki. Liikkujan Apteekki -verkkokoulutus alkaa joka kuukauden 1. tiistai ja koulutuksen suorittamiseen kuluu n. 4 tuntia.

 

Lisätietoja antaa
Heli Haaponiemi
heli.haaponiemi (at) fok.fi

Ilmoittautuminen koulutuksiin

 

Liikunta osana arkea sekä Liikuntaa lääkkeeksi

Liikunnan aluejärjestöt toteuttavat apteekkihenkilökunnalle terveysliikunnan lähikoulutuspäiviä. Koulutukset ovat apteekkien ja niiden henkilökunnan tarpeisiin räätälöityjä monipuolisia terveyttä edistävän liikunnan erikoiskoulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheisiä työvälineitä apteekkityöhön.

Liikunta osana arkea -koulutus 5.5.2018, Joensuu

Liikunta osana arkea -koulutus 12.9.2017, Tampere

Liikunta osana arkea -koulutus 22.9.2017, Helsinki

Liikunta osana arkea -koulutus 7.11.2017, Kauhajoki