Viestintä ja materiaalit

Kansiot

 

KKI -ohjelma välittää tietoa liikunnasta ja muista terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Kipinät-lehti esittelee muun muassa hyvin toimivia paikallisia KKI-hankkeita ja niiden toimintamalleja, joita muut terveysliikuntahankkeiden järjestäjätahot voivat hyödyntää toimintansa suunnittelussa. Kipinöiden viimeinen numero julkaistiin toukokuussa 2019.

KKI-ohjelman sähköinen uutiskirje Sähkö-Kipinät jakaa kaksi kertaa vuodessa lyhyesti ajankohtaiset KKI-aiheet. Tilaa uutiskirje.

KKI-ohjelman julkaisee materiaaleja niin ammattilaisten kuin itse liikkujien käyttöön.

KKI-ohjelma on ollut mukana useissa televisiotuotannoissa toteuttajana ja asiantuntijaorganisaationa.

Sosiaalinen media

KKI-ohjelmalla on Facebook-sivu, jolla jaetaan KKI-verkoston tuoreimpia uutisia, tapahtumia ja linkkejä terveysliikunnasta. Seuraa myös KKI-ohjelma Twitter-tiliä, jolla välitämme viserryksiä kiinnostavista terveysliikunta-aiheista. Instagram-tilillä jaamme kuvatunnelmia tapahtumistamme ja liikunnan iloa. KKI-ohjelman YouTube-kanavalta löytyy videofiiliksiä KKI-ohjelman tapahtumista, taukojumppia ja muita ohjeita liikkumiseen ja hyvään syömiseen. KKI-ohjelmalla on lisäksi oma KKI-blogi, jossa välitetään hankekuulumisia ja julkaistaan myös KKI-verkoston asiantuntijakirjoituksia.

Twitter @KKIohjelma
Instagram @kkiohjelma

#KKItukee #KKIblogi #Kunnonlaiva #KKIPäivät  #porraspäivät

Verkkosivut

KKI-ohjelma ylläpitää myös seuraavia verkkosivustoja:

Lisätietoja:
Annamaija Manninen
Vs. viestintäpäällikkö
Puhelin 044 769 5384
annamaija.manninen(at)likes.fi