Kunnon Laiva

Kunnon Laiva

Kunnon Laiva on terveysliikunnan toimijoiden koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma kokoaa noin 1 000 liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattilaista sekä aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostunutta viikonlopun risteilylle Helsingistä Tukholmaan. Ensimmäinen Kunnon Laiva järjestettiin vuonna 2002.

Klikkaa itsesi

Kunnon Laivalle

 

Kunnon Laivan ohjelma koostuu mielenkiintoisista asiantuntijaluennoista, monipuolisesta näyttelyosiosta ja liikuntamaistiaisista merellisissä tunnelmissa. Laiva on lauantaipäivän Tukholman satamassa, jolloin on mahdollisuus osallistua erilaisille retkille Tukholmassa tai nauttia liikuntamaistiaisista laivan kannella. Iltaohjelman vauhdista vastaa sekä meno- että paluumatkalla Kunnon Laivan tähtiesiintyjä.

Kunnon Laiva on suunnattu liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattilaisille, liikunta- ja kansanterveysjärjestöjen toimijoille, työyhteisöjen hyvinvointivastaaville, KKI-hankkeiden toimijoille sekä kaikille aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostuneille.

Seuraavan kerran Kunnon Laiva risteilee 23.–25.8.2019.

Lisätietoja:
ohjelmakoordinaattori Tanja Onatsu
tanja.onatsu(at)likes.fi
p. 040 588 0263

www.kunnonlaiva.fi