SuomiMies seikkailee

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman SuomiMies seikkailee -kampanjan tavoitteena on herättää työikäisten miesten kiinnostus liikuntaa ja omaa hyvinvointiaan kohtaan sekä auttaa miehiä etsimään itselleen sopivia liikkumismuotoja.

KKI-ohjelma yhteistyökumppaneineen haluaa kampanjalla auttaa työikäisiä miehiä löytämään avaimet omasta terveydestä huolehtimiseen. Hyvä fyysinen kunto on yksi osatekijä, joka tukee työssä jaksamista ja ennaltaehkäisee työkyvyttömyyttä.

SuomiMies seikkailee -kampanjan verkkosivut www.suomimies.fi tarjovat vinkkejä rentoon liikkumiseen, hyvään syömiseen ja miehiseen terveyteen.

SuomiMies seikkailee -rekkakiertue

SuomiMies seikkailee -rekkakiertuetapahtumia järjestetään jälleen syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Seuraa ilmoittelua tapahtumapaikkojen osalta.

Kiertueella 2013–2014 rekkaan rakennetulla kuntotestiasemalla kuntonsa testautti 18 696 miestä. Maksuttomilla SuomiMiehen kuntotesteillä, joihin kuuluu puristusvoima-, kehonkoostumus- ja kestävyyskunnon mittaus, pääsee testaamaan kuntonsa helposti ja hikoilematta. Testirekka tarjoaa miehille mahdollisuuden saada tietoa omasta kunnostaan ja opastusta liikkuvamman elämäntavan alkuun.

Testien, palautteen sekä liikunta- ja ravitsemusneuvonnan lisäksi toritapahtumat tarjosivat mahdollisuuden erilaisiin mittauksiin ja lajikokeiluihin.

Lisätietoja
Ohjelmakoordinaattori Miia Malvela
Puh. 050 443 2376
miia.malvela(at)likes.fi

www.suomimies.fi

 

 

Tuuletus

 

 

asenne

 

rekka

 

puristusvoima

 

elvis

 

kilpi