Kipinät 2/2016

Vuoden toinen Kipinät käsittelee erityisesti liikuntaa ja fyysistä aktiivisuutta työyhteisöissä.

"Fyysinen aktiivisuus on työelämän elinehto," toteaa KKI-ohjelman ohjelmajohtaja Jyrki Komulainen lehden pääkirjoituksessa. Tämä punainen lanka siivittää tutustumaan PHLU:n vetämään pienyrittäjien hankkeeseen sekä Satakunnan sairaanhoitopiirin että seinäjokisen Epec Oy:n henkilöstölle suunnattuihin hankkeisiin, joilla on lisätty työpaikkojen fyysistä aktiivisuutta. Työuupumusta ja sen ennaltaehkäisyä käsittelee työhyvinvoinnin asiantuntija Nina Brandenburg. Kolumnistina vierailee Ossi Aura kertoen työpaikkaliikunnasta strategisen hyvinvoinnin johtamisessa.

Lehdessä päästään Matka hyvään kuntoon -kiertueen tunnelmiin ja saadaan tietää alustavasti hieman kiertueen tuloksista. Lisäksi piipahdetaan hetki Porraspäivien tunnelmissa ja kuullaan, mitä eläkkeelle jäävällä opetus- ja kulttuuriministeriön rakennusneuvos Risto Järvelällä on sanottavaa.

Liikkujan Apteekkien kokemuksista on julkaistu tuore selvitys. Missä mennään liikuntaneuvonnassa? -palstalla valotetaan liikuntaneuvontaan ohjautumisen polkuja ja reittejä.

Tutustu vuoden 2017 KKI-Päivien ohjelmaan ja varaa paikkasi Kunnon Laivalle

Lue lehteä pdf:nä tai Issuu.com-palvelussa. Voit myös tilata printtilehden maksutta anna.suutari [at] likes.fi.