Koulutukset

KKI-ohjelma järjestää yhdessä asiantuntijaverkostojen kanssa liikuntaneuvontakoulutusta.

 

Koulutukset Liikkujan Apteekeille

Liikkujan Apteekeille järjestetään toiminnan tueksi koulutusta. Koulutuksen avulla on lisätty ja ylläpidetty apteekkihenkilökunnan valmiuksia liikunnan puheeksiottamiseen ja liikunnalliseen ohjaukseen lääkehoidon tukena.

Tutustu Liikkujan Apteekki -koulutuksiin

 

Aiemmat koulutukset

 

Terveydenhoitajien Liikunta osana elintapaohjausta - liikunta puheeksi -koulutuskiertue 2015-2017

Suomen Terveydenhoitajaliitto ry ja KKI-ohjelma järjestivät yhdessä koulutusta liikunnan puheeksiottamisen tueksi. Koulutuksen tavoitteena oli tuoda terveydenhoitajan tärkeää roolia näkyväksi liikunnan palveluketjussa ja lisätä tietoisuutta terveyden edistämisestä liikunnan keinoin. Koulutus järjestettiin 17 paikkakunnalla ja osallistujia koulutuksissa oli yhteensä 1184. Koulutuksiin osallistui laaja kirjo terveydenhoidon asiantuntijoita eri sektoreilta.


Terveydenhoitajien koulutuskiertueen osallistujat ja palautekooste

 

Liikunnan palveluketju vahvaksi - suunnitelmista toiminnaksi -koulutus 2015-2016

KKI-ohjelma ja UKK-instituutti järjestivät yhdessä Liikunnan aluejärjestöjen kanssa liikuntaneuvonnan koulutuksia, joiden tavoitteena oli vahvistaa liikuntaneuvonnan asemaa osana perusterveydenhuollon terveysneuvonnan palveluketjua. Koulutuksissa pureuduttiin erityisesti terveysliikunnan puheeksiottamiseen, joka on tärkeä osa KKI-ohjelman liikuntaneuvontakokonaisuutta.