Tuen hakeminen

Hanketukea haetaan täyttämällä sähköinen hanketukilomake.
Hanketukihaku on auki 1.-31.3. sekä 1.-30.9. Hakulomakkeen kysymyksiin kannattaa tutustua mallihakemuksen avulla ennen oman hakemuksen täyttämistä.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti.

  • Huomioithan, että kaikki haettavan tuen ja suunnitellun hankkeen kannalta oleellinen tieto tulee sisällyttää sähköiseen tukihakemukseen.
  • Täytetty ja lähetetty hanketukihakemus lähetetään automaattisesti pdf-muodossa myös hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  • Mikäli joudut välillä keskeyttämään täyttämisen ja haluat jatkaa myöhemmin, valitse lomakkeen lopusta "Jatka myöhemmin", niin saat sähköpostiisi linkin hakemuksen jatkamista varten.
  • Hakemuksesta on suositeltavaa tehdä välitallennuksia (Jatka myöhemmin -toiminnon avulla) esim. verkkoyhteyksien katkeamisen varalta.

 

Tulosta tästä esite KKI-hanketuesta

KKI-hanketuen yleisesite

KKI-hanketuen esite urheiluseuroille

KKI-hanketuen esite työyhteisöille

KKI-hanketuen esite terveysjärjestöille

 

Kuntien tulee hakea tukea aluehallintovirastosta

HUOM! Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan avustusten hakujärjestelmä on uudistunut. Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää tukea valtakunnallisille ja alueellisille hankkeille, aluehallintovirastot paikallisille kuntahankkeille ja KKI-ohjelma muille paikallisille hankkeille.