Miten avustusta haetaan

Avustusta haetaan sähköisesti hanketukijärjestelmässä.

 

Hae KKI-hanketukea tästä

 

Tutustu:

KKI-hanketuen mallihakemus 

Hanketoimijan käsikirja (KKI-hanketuki)

Tutustu erityisavustuksen ehtoihin ja rajoituksiin vuodelle 2019

Tutustu opetus- ja kulttuuriministeriön oppaaseen valtionavustusten hakemisesta, käytöstä ja käytön valvonnasta

Ohjeita hankkeen suunnitteluun

Huomioithan hakemusta tehdessäsi seuraavat seikat:

  • Hakemus tulee jättää hanketukijärjestelmään ennen hakuajan päättymispäivää (klo 23.59). Tämän jälkeen hanketukijärjestelmä sulkeutuu automaattisesti, eikä hakemuksia voida enää vastaanottaa.
  • Huomioithan, että kaikki haettavan tuen ja suunnitellun hankkeen kannalta oleellinen tieto tulee sisällyttää sähköiseen tukihakemukseen.
  • Onnistuneesti täytetty ja lähetetty hanketukihakemus lähetetään automaattisesti pdf-muodossa myös hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, onhan kirjoittamasi sähköpostiosoite oikein! Mikäli et saa vahvistusviestiä, ei hakemuksesi välttämättä ole tallentunut järjestelmään. Olethan tällöin pikaisesti yhteydessä KKI-ohjelman hanketyöntekijään!
  • Mikäli joudut välillä keskeyttämään täyttämisen ja haluat jatkaa myöhemmin, valitse lomakkeen lopusta "Jatka myöhemmin", niin saat sähköpostiisi linkin hakemuksen jatkamista varten. Hakemuksesta on suositeltavaa tehdä myös säännöllisesti välitallennuksia (Jatka myöhemmin -toiminnon avulla) esim. verkkoyhteyksien katkeamisen varalta. Vastausten häviämisen minimoimiseksi suosittelemme kirjaamaan vastaukset ensin esimerkiksi word-dokumentille ja liittämään valmiit vastaukset hakulomakkeelle.
  • Mikäli sinulla tulee kysymyksiä hakuvaiheessa, ota mahdollisimman pian yhteyttä KKI-ohjelman hanketyöntekijään, jotta hakemus ehtii hanketukihakuun!